Verlengen

Als je een e-mail hebt ontvangen dat je abonnement afloopt, kan je snel en eenvoudig via deze pagina verlengen. Kijk verder naar onderen en daar vind je een veldje waar je je Moerstaaladres in kan vullen. Daarna kan je betalen met IDeal, Paypal of een overschrijving.

Als je je Moerstaaladres eerder hebt aangevraagd via deze website, dan kan je ook inloggen en via de winkelmand verlengen. Net wat je fijner vindt.

Heb je andere vragen, wil je meerdere adressen (met korting) of een ander adres, stuur dan een e-mail naar Helpdesk@Moerstaal.nƖ (adres niet kopieren en plakken, werkt niet)

Indien je het Moerstaaladres wilt behouden kan je met de betaallink hieronder je betaling verrichten. De betaling wordt uitgevoerd door Mollie en kan verricht worden met iDEAL, Paypal of overschrijving.

Indien je het Moerstaaladres niet wilt behouden hoef je niets te doen. Je adres zal dan vanzelf worden geblokkeerd en (op een later moment) ter beschikking worden gesteld aan anderen (na langdurige blokkering om te voorkomen dat anderen e-mail van jou ontvangen).

Als je vragen hebt kan je een e-mail sturen naar Helpdesk@Moerstaal.nƖ

Vul hieronder je Moerstaal e-mailadres in en volg de betaal instructies om je e-mailadres te behouden. 

LET OP! Als je een nieuw adres invult of een nieuwe klant bent, stuur dan een e-mail naar Helpdesk@Moerstaal.nƖ en vermeld welk Moerstaaladres je voor hebt betaald. Niet vergeten, anders kan ik je niet bereiken. 

 • Prijs: 12,00 €
 • 0,00 €
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
   

Korting meerdere adressen. 

Als je meerdere adressen wilt vastleggen dan moet je even een e-mailtje sturen naar Helpdesk@Moerstaal.nƖ. Ik help je dan met het selecteren en stuur je een betaalverzoek met de nodige korting.

1e adres – 12 euro per jaar
2e adres – 6 euro per jaar
3e adres – 3 euro per jaar
4e adres – 1 euro per jaar  (en daarna ook 1 euro per jaar).