Welkom bij Moerstaal! Bij Moerstaal krijg je niet alleen een gratis emailadres, een gratis homepage en een gratis startpagina, maar ook nog eens groepskorting (collectiviteitsvoordeel) bij bedrijven. Meld je aan.

Groepskorting bij Moerstaal.
Moerstaal heeft inmiddels meer dan 100.000 abonnees. We benaderen bedrijven met de vraag of zij groepskorting (collectiviteit) willen verlenen aan onze abonnees. De bedoeling en verwachting is dat dit aantal in de komende tijd zal gaan groeien. Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven waar inmiddels afspraken mee zijn gemaakt. In sommige gevallen is het vermelden van uw moerstaal adres voldoende, in andere gevallen dient u een code op te vragen die u bij bestelling moet gebruiken. Klik hieronder op het betreffende bedrijf om te lezen hoe u de korting kunt verkrijgen. Nog geen Moerstaal abonnee ? Ga naar www.moerstaal.nl en vraag een gratis abonnement aan en profiteer direct van de groepskorting !

Tot 18% extra korting bij FBTO Verzekeringen
Bij FBTO kan de groepskorting oplopen tot maar liefst 18% extra korting (bijvoorbeeld de autoverzekering) !
Klik op FBTO voor meer informatie.

Ontvang 50% korting op de Nationale Amusementsparken Pas
Met een Nationale Amusementsparken Pas kan je voor 4 personen een lekkere korting krijgen bij maar liefst 47 veschillende pretparken, dierentuinen en nog veel meer. Bij het eerste bezoek aan een amusementspark verdien je al geld aan deze regeling. Klik hier voor meer informatie.

Maar liefst 7 eurocent korting (op Gulf's landelijke adviesprijs) per liter benzine, diesel of lpg bij Gulf tankstations
Indien u ook 0,07 per liter wilt besparen vul dan online uw gegevens in. U ontvangt dan een inschrijfformulier van Gulf in de postbus incl. een portvrije retourenveloppe. Vervolgens kunt u uw pasje ophalen bij het tankstation van uw keuze.
Ga naar Gulf aanbieding voor meer informatie.

Goedkoop het enige echte Moerstaal T-shirt met jouw eigen mailadres erop ?
Neem nu het enige echte Moerstaal T-shirt voor slechts 10,95 (excl. verzendkosten) met jouw eigen mail- of homepageadres erop
Klik op http://shirt.moerstaal.nl voor meer informatie.

Als bedrijf geinteresseerd hier ook te staan, neem dan contact op met Ronald (adverteren@moerstaal.nl)

Moerstaal